Online hulp

Zit je al een tijdje niet lekker in je vel? Maar kan je er niet de vinger op leggen waar dat precies aan ligt? Of loop je met grotere problemen rond, maar heb je nog niet de stap gezet om hulp in te schakelen? Overweeg online hulp en start nu met een gratis kennismaking!

Waarom online hulp?

Traditioneel gezien moet je voor psychologische hulp naar de praktijkruimte komen van de psycholoog. Maar dat is niet voor iedereen ideaal. Misschien ben je druk of voer je de gesprekken liever vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Ook kiezen veel mensen bewust voor online hulp omdat ze veel op reis zijn, in het buitenland zijn of zich wat ongemakkelijk voelen in een nieuwe onbekende omgeving.

Wat je reden ook is, bij ons kun je waar ook ter wereld online hulp krijgen. Vanuit je eigen, vertrouwde omgeving. En wist je dat online hulp net zo effectief is gebleken als ‘offline’ hulp? Start bij ons met een gratis kennismaking!

Kies de hulp die bij jou past

Bij De Online Psycholoog is het mogelijk om de online hulp volledig aan jouw wensen aan te passen. Zo kun je ervoor kiezen om met een psycholoog te videobellen, maar als jij je verhaal liever op papier zet, kun je de gesprekken ook via de e-mail of chat doen. Wat jouw situatie ook is, wij bieden jou de online hulp die bij jou past.

Wij bieden hulp bij o.a.:

Angst 

Veel mensen ervaren angst of kampen met een angststoornis. De psycholoog helpt je om te gaan met angst.

Burn-out 

Zit je er helemaal doorheen? Onze burn-out psycholoog helpt je weer terug op het juiste pad.

Depressie

Lukt het niet om uit een depressie te komen? Online therapie biedt houvast, onze psychologen geven jou tips en advies.

Eetstoornis

Lukt het niet om regelmatig en gezond te eten? Eetstoornissen zijn vaak een gevolg van psychologische klachten.

Paniekaanvallen

Heb je last van angst en/of paniekaanvallen? Met online therapie krijg jij de juiste tools om paniekaanvallen te voorkomen.

Problemen bespreken

Bespreek je problemen met een ervaren professional die advies kan geven en kan coachen.

Trauma

Heb je een nare ervaring of een trauma opgelopen? Met online therapie leren wij jou het trauma te verwerken.

Zelfvertrouwen

Heb je een laag zelfbeeld of te weinig zelfvertrouwen? Onze psychologen helpen jou om je zelfvertrouwen te vergroten.

De Online Psycholoog biedt hulp

De bij ons aangesloten psychologen zijn breed opgeleid en beschikken over verschillende specialiteiten. Zo hebben sommigen veel ervaring met persoonlijke problemen, zoals burn-outklachten, angststoornissen of depressie.

Anderen werken juist vaker als relatietherapeut met koppels. Ook hebben we verschillende expatpsychologen in dienst, die vaak zelf in het buitenland wonen en daardoor ervaring hebben met de uitdagingen waar je als expat mee te maken krijgt.

Als je contact met ons opneemt, vragen we je in een eerste kennismakingsgesprek naar jouw specifieke situatie en wensen. Wij koppelen je vervolgens aan een psycholoog die daar het beste bij aansluit. Zo krijg jij de online hulp die bij jou past.

Vraag een gratis kennismaking aan:

Vraag direct een vertrouwd online gesprek aan met een van onze online psychologen. Wil je meer weten over de kosten voor online therapie? Bekijk dan onze pagina over kosten en vergoedingen. Start met een gratis kennismaking!

  Veel gestelde vragen over [onderwerp]:

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?