Online hulp

Zit je al een tijdje niet lekker in je vel? Maar kan je er niet de vinger op leggen waar dat precies aan ligt? Of loop je met grotere problemen rond, maar heb je nog niet de stap gezet hulp in te schakelen? Misschien is online hulp voor jou geschikt.

  • Wanneer het jou uitkomt
  • Alleen internet nodig
  • Professionele GZ-Psychologen
  • Geen wachtlijst
  • Skype, mail, chat of Whatsapp
  • Psycholoog in je eigen taal
  • Vertrouwd online gesprek
  • Waar ook ter wereld

Waarom online hulp?

Traditioneel gezien moet je voor psychologische hulp naar de praktijk van de psycholoog. Maar niet iedereen vindt dat prettig. Zo kan het zijn dat je je bijvoorbeeld snel ongemakkelijk voelt in een vreemde omgeving. Of misschien ben je wel helemaal niet in staat een praktijk te bezoeken. Bijvoorbeeld omdat je slecht ter been bent, veel reist of zelfs permanent in het buitenland woont. Je kunt er in dat geval voor kiezen gesprekken met een psycholoog online te voeren. Vanuit je eigen, vertrouwde omgeving. Online hulp is namelijk net zo effectief als ‘offline’ hulp.

Kies wat bij jou past

Bij De Online Psycholoog is het mogelijk online hulp aan jouw wensen aan te passen. Zo kun je ervoor kiezen met een psycholoog te videobellen via Skype, maar als jij je verhaal liever op papier zet, kun je de therapie ook via e-mail of WhatsApp volgen. Wat jouw situatie ook is, wij proberen je de online hulp te bieden die voor jou goed werkt.

Kies je online psycholoog

De Online Psycholoog

De bij ons aangesloten psychologen zijn breed opgeleid en beschikken over verschillende specialiteiten. Zo hebben sommigen veel ervaring met persoonlijke problemen, zoals burn-outklachten, angststoornissen of depressie. Anderen werken juist vaker als relatietherapeut met koppels. Ook hebben we verschillende expatpsychologen in dienst, die vaak zelf in het buitenland wonen en daardoor ervaring hebben met de uitdagingen waar je als expat mee te maken krijgt.

Als je contact met ons opneemt, vragen we je in een eerste kennismakingsgesprek naar jouw specifieke situatie en wensen. Wij koppelen je vervolgens aan een psycholoog die daar het beste bij aansluit. Zo krijg jij de online hulp die bij jou past.

Eerst even kennismaken?

Vraag direct een vertrouwd online gesprek aan met een van onze online psychologen. Wil je meer weten over de kosten voor online therapie? Bekijk dan onze pagina met tarieven & vergoedingen.

    Hoi, Hoe kunnen we je helpen?