Psycholoog vergoeding

Overweeg jij online in therapie te gaan? Misschien kom je in aanmerking voor een vergoeding. Zo niet, dan zijn wij altijd transparant over de kosten van je behandeling.

  • Wanneer het jou uitkomt
  • Alleen internet nodig
  • Professionele GZ-Psychologen
  • Geen wachtlijst
  • Skype, mail, chat of Whatsapp
  • Psycholoog in je eigen taal
  • Vertrouwd online gesprek
  • Waar ook ter wereld

Vergoeding in het buitenland

Alle bij De Online Psycholoog aangesloten hulpverleners zijn erkende, BIG-geregistreerde (gz-)psychologen. Daardoor worden de kosten voor online therapie steeds vaker vergoed door internationale zorgverzekeringen. Als je expat bent, of langdurig in het buitenland verblijft, is het bovendien ook mogelijk dat je een vergoeding van je reis- of expatverzekering krijgt.

Zorgverzekering en vergoeding in Nederland

Wij hebben geen contracten met Nederlandse zorgverzekeraars. Je hebt daarom geen diagnose of doorverwijzing van je huisarts nodig. Daardoor hebben wij de vrijheid hulp op maat te bieden en hoeven we geen standaard protocollen te volgen. Jouw privégegevens worden bijvoorbeeld ook niet met een zorgverzekeraar gedeeld. Het nadeel is wel dat reguliere, Nederlandse zorgverzekeraars vaak geen vergoeding bieden voor een online psycholoog.

Kies je online psycholoog

Tarieven online therapie

Een sessie van 45 minuten met een van onze online psychologen kost €95. De tijdsduur per sessie kan in samenspraak met jou aangepast worden (bijvoorbeeld korter of langer) zo komen we echt tot een behandeling die bij jou past.

Op basis van een intakegesprek en het behandelplan van de psycholoog, proberen we je altijd een zo nauwkeurig mogelijke schatting van de kosten te geven. En we gaan pas met de behandeling van start als jij akkoord hebt gegeven. Neem gerust contact met ons op als je hier vragen over hebt.

Eerst even kennismaken?

Vraag direct een vertrouwd online gesprek aan met een van onze online psychologen.

    Hoi, Hoe kunnen we je helpen?