Psycholoog vergoeding

Overweeg jij online in therapie te gaan? Misschien kom je in aanmerking voor een vergoeding. Zo niet, dan zijn wij altijd transparant over de kosten van je behandeling.

Vergoeding in het buitenland

Alle bij De Online Psycholoog aangesloten hulpverleners zijn ruim ervaren, erkend NIP en/of BIG-geregistreerd (onder andere Gz-psychologen) én hebben een afgeronde universitaire opleiding tot psycholoog.

Daardoor worden de kosten voor online therapie regelmatig vergoed vanuit internationale zorgverzekeringen. Als je expat bent, of langdurig in het buitenland verblijft, is het bovendien ook mogelijk dat je een vergoeding van je reis- of expatverzekering krijgt.

Zorgverzekering en vergoeding in Nederland

Wij hebben bewust geen contracten met Nederlandse zorgverzekeraars. Hier hebben we bewust voor gekozen en steeds meer psychologenpraktijken in Nederland volgen dit voorbeeld.

Dit omdat we zodoende kunnen werken zonder wachtlijst, verwijzing van je huisarts niet nodig is, niet geforceerd worden een diagnose te stellen, je gegevens niet hoeven te delen met derden en we een behandeling volledig op maat kunnen aanbieden.

Tarieven online therapie

Een sessie van 45 minuten met een van onze online psychologen kost €95,- euro. De tijdsduur per sessie kan in samenspraak met jou aangepast worden (bijvoorbeeld korter of langer). Zo komen we echt tot een behandeling die bij jou past.

In het geval je kiest voor relatietherapie (gesprekken waarbij je partner aanwezig is) nemen we 60-minuten de tijd. Hiervoor rekenen we 125,- euro.

Je kan bij ons altijd starten met een gratis kennismakingsgesprek. Hier is alle ruimte om vragen te stellen en kun je achterhalen of online therapie bij je past.

Vraag een gratis kennismaking aan:

Vraag direct een vertrouwd online gesprek aan met een van onze online psychologen. Wil je meer weten over de kosten voor online therapie? Bekijk dan onze pagina over kosten en vergoedingen. Start met een gratis kennismaking!

  Veel gestelde vragen over [onderwerp]:

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?