Over ons

Over De Online Psycholoog

Ervaren & Erkende Psychologen

Hulp zoeken bij mentale problemen is niet altijd even makkelijk. Misschien vind je het lastig om met iemand over je situatie te praten. Of misschien woon je in het buitenland, maar wil je wel graag in het Nederlands met een psycholoog praten.

Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot professionele psychologische hulp. Daarom bieden we online therapie, zodat je altijd toegang hebt tot een psycholoog die bij jou past.

Wat je reden ook is, bij ons kun je waar en wanneer je ook maar wilt de juiste hulp krijgen. Ook in de avond of het weekend, zelfs als je je in een geheel andere tijdzone bevindt.

De Online Psycholoog is onderdeel van Psycholoog op Afstand (KvK: 76975835).
Over De Online Psycholoog

15 +

Jaar Ervaring


5000 +

Tevreden Cliënten

45 +

Erkend Psychologen

15

Jaar Ervaring

Positieve reviews

Beoordelingen Van Cliënten

Start met een gratis kennismaking

Diverse studies hebben aangetoond dat een behandeling bij een online psycholoog net zo effectief kan zijn als een behandeling bij een reguliere psycholoog. Daarnaast is online therapie een stuk praktischer en laagdrempeliger.

 • Je volgt de therapie thuis of in een andere omgeving waar jij je op je gemak voelt.
 • Een behandeling bij een online psycholoog is net zo persoonlijk als bij een psycholoog op de bank.
 • Er is meer privacy; je hoeft niet te wachten in een wachtruimte en de behandeling vindt altijd plaats via een beveiligde internetverbinding.

Vraag direct een vertrouwd online gesprek aan met een van onze online psychologen. Wil je meer weten over de kosten voor online therapie? Bekijk dan onze pagina met tarieven & vergoedingen. Start nu met een gratis kennismaking!

  WIJ BIEDEN

  Online Psychologische Hulp

  Het tarief van therapie bij een online psycholoog hangt af van het soort therapie, de duur van de therapie sessies en of je samen of alleen in therapie gaat.

  Voor individuele therapie sessies hanteren we een sessieduur van 45 minuten. Als je samen met je partner in relatietherapie gaat hanteren we een tijdsduur van 60 minuten. Uiteraard kan dit altijd in overleg verlengd of verkort worden. 

  Wil je meer weten over de kosten? Bezoek onze pagina met meer informatie over de kosten

  In de meeste gevallen wordt online therapie niet vergoed door uw verzekering. Ontdek via deze link meer informatie over de vergoedingen.

  Bekend van:

  VAN ONZE BLOG

  Nieuwsberichten & Artikelen

  Als online psycholoog geven wij regelmatig tips en advies op het gebied van omgaan met stress, werken in het buitenland, een goede relatie behouden en andere relevante onderwerpen.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?