Psycholoog verwijzing

Voor reguliere psychische hulp heb je een verwijzing van je huisarts nodig. Dit is bij De Online Psycholoog niet het geval. Je kunt hierdoor op zeer korte termijn bij ons terecht.

Verwijzing huisarts

Als je op zoek bent naar psychologische hulp gaan sommige mensen eerst naar hun huisarts. Je vertelt je huisarts over je klachten, waarna hij of zij je doorverwijst naar een psycholoog.

Voor lichtere klachten kom je vaak bij een praktijkondersteuner terecht, of bij een psycholoog die bij de huisartsenpraktijk is aangesloten. Bij ernstige klachten verwijst de huisarts je door naar een ggz-instelling.

In beide gevallen heb je vaak weinig te zeggen over de psycholoog (of praktijk) waar je terechtkomt. En daarnaast is er veelal een lange wachtlijst van meerdere maanden.

Via De Online Psycholoog kun je dit alles overslaan. Zonder verwijzing van de huisarts kun je bij ons terecht en daarnaast hebben wij geen wachtlijst en kun je dus direct bij ons starten!

Zonder verwijzing psychische hulp

Wil je direct bij een psycholoog terecht? Vind je het belangrijk dat je een klik hebt met je behandelaar? En dat je behandeling volledig op maat is gemaakt?

Meld je dan aan voor een gratis kennismaking, dit kan zonder een verwijzing van je huisarts. Wij bieden direct hulp (geen wachtlijst) en je behandeling wordt volledig op maat gemaakt in samenspraak met jou.

Vraag een gratis kennismaking aan:

Vraag direct een vertrouwd online gesprek aan met een van onze online psychologen. Wil je meer weten over de kosten voor online therapie? Bekijk dan onze pagina over kosten en vergoedingen. Start met een gratis kennismaking!

  Veel gestelde vragen over [onderwerp]:

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hier komt tekst...

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?