Psycholoog aan huis

Kan je – om wat voor reden dan ook – het huis niet uit? Heb je geen psycholoog in de buurt of woon je in het buitenland? Of blijf je eenvoudigweg liever in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Met een online psycholoog krijg jij therapie in je eigen huiskamer. Het enige wat je nodig hebt, is een goede internetverbinding.

  • Wanneer het jou uitkomt
  • Alleen internet nodig
  • Professionele GZ-Psychologen
  • Geen wachtlijst
  • Skype, mail, chat of Whatsapp
  • Psycholoog in je eigen taal
  • Vertrouwd online gesprek
  • Waar ook ter wereld

De voordelen van online therapie

Als je wel eens overwogen hebt een psycholoog aan huis te nemen, is online therapie wellicht een meer voordelige optie. Je betaalt geen voorrijkosten en bent zelf ook geen tijd kwijt voor het reizen van en naar je psycholoog. Met een online psycholoog is de gang van zaken verder precies hetzelfde als met een reguliere psycholoog (aan huis). Je maakt een afspraak en bent om de afgesproken tijd aanwezig. Bij een online psycholoog verloopt alles net wat efficiënter doordat je het gesprek kan laten plaatsvinden waar jij maar wilt. Bijvoorbeeld de ene keer vanuit huis, de andere keer vanaf kantoor, jij bepaalt het helemaal zelf!

Kies je online psycholoog

Therapie vanuit huis

Als je in het buitenland woont, of veel reist, kan het erg uitdagend zijn om met regelmaat een vaste (Nederlandstalige) psycholoog te bezoeken. En voor de psycholoog is het dan ook haast niet te doen om jou op te zoeken. Ook in die situatie biedt online therapie echt een uitkomst. Een online psycholoog kan je helpen, waar jij je ook ter wereld bevindt. Als je erg aan je privacy gehecht bent, bieden wij bovendien ook de mogelijkheid om volledig anoniem contact te hebben. Ook dit kan eenvoudig vanuit een locatie, en tijdstip, van jouw keuze.

Eerst even kennismaken?

Vraag direct een vertrouwd online gesprek aan met een van onze online psychologen. Wil je meer weten over de kosten voor online therapie? Bekijk dan onze pagina met tarieven & vergoedingen.

    Hoi, Hoe kunnen we je helpen?