Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Zijn er nog dingen die je graag wilt weten? Check eerst onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Wij zijn te bereiken op Ma – Zo 08.00 – 22.00.

De Online Psycholoog heeft geen wachtlijst. Bij ons kun je dus direct terecht. Afhankelijk van je vragen en voorkeuren vind het eerste kennismakingsgesprek met de aanmeldcoördinator vaak al binnen 1 of 2 dagen plaats. Binnen 3 of 4 dagen heb je vaak al een intakegesprek met de psycholoog.

Wanneer je contact met ons opneemt, plannen we allereerst een gratis, telefonisch kennismakingsgesprek met je in. Hierin bespreken we je klachten en voorkeuren voor de behandeling. Daarna koppelen we je aan één van onze psychologen. De psycholoog sluit aan bij jouw voorkeuren en heeft de juiste ervaring, je bespreekt jouw situatie en verwachtingen van de therapie. Vervolgens stelt de psycholoog een gepersonaliseerd behandelplan op.

Het contact met je psycholoog verloopt via Skype, FaceTime, e-mail, WhatsApp of chat.

Nee, je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Je kan direct contact opnemen voor een afspraak.

Wij hebben geen contracten met Nederlandse zorgverzekeraars. Je hebt daarom geen diagnose of doorverwijzing van je huisarts nodig. Daardoor worden de kosten voor online therapie door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed.

Bij de online psycholoog vinden wij dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om goede psychologische ondersteuning te krijgen. Wij helpen klanten door het bieden van een luisterend oor en gedegen psychologisch advies en coaching. Een online psycholoog heeft een aantal voordelen:

  • Wanneer het jou uitkomt
  • Alleen internet nodig
  • Professionele GZ-Psychologen
  • Geen wachtlijst
  • Skype, mail, chat of Whatsapp
  • Pyscholoog in je eigen taal
  • Beveiligd online gesprek
  • Waar ook ter wereld

Een sessie van 45 minuten met één van onze psychologen kost €95,-. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Hoi, Hoe kunnen we je helpen?